Toimitus ja palautukset

Toimitukset

Toimituskulut lasketaan kassalla. Yli 399 kruunun ostokset ovat ilmaisia ​​(ei yritysasiakkaille ja Postnord Business -paketteihin). Käytämme Ruotsin logistiikan kumppaneina PostNord AB & DHL Freightia. Tavallisesti Posten Varubrev toimittaa tavarat suoraan postilaatikkoosi tai DHL Paket ns. "ServicePoint Collect" lähimpään toimituspisteeseen. Postilaatikkoon liian suuriksi katsotut lähetykset toimitetaan lähimpään jakelupisteeseen tai oven ulkopuolelle Postnordin ehtojen mukaisesti.

Normaali toimitusaika on 1-3 arkipäivää tilauksesi lähettämisestä. varaus, että tuote on loppu varastosta. Tällä hetkellä toimitamme vain Ruotsin sisällä.

Kaikki paketit pysyvät toimituspisteissä 14 päivää ennen kuin ne palautetaan meille, lue tästä lisää alta kohdasta "Luutamaton paketti".

Pakettia ei haettu

Lunastamattomat paketit eivät kuulu peruuttamisoikeuden piiriin. Noutamattomista paketeista peritään tällä hetkellä 199 kruunun maksu. Tämä vastaa kustannuksia, jotka aiheutuivat paketin lähettämisestä ja sen vastaanottamisesta. Postipaketteina postin jakelupisteeseen toimitetut tavarat lähetetään tekstiviestillä matkapuhelimeesi ja säilyvät kaksi viikkoa. Kirjeet, joita ei voi jättää postilaatikkoon, toimitetaan lähimpään jakelupisteeseen ja niistä ilmoitetaan tekstiviestillä. Noutamattomat tavarat palautetaan meille.

Palauta

Käytämme 30 päivän peruutusoikeutta, joka alkaa siitä hetkestä, kun vastaanotat tilauksesi. Asiakas on vastuussa palautuksesta meille ja suosittelemme käyttämään lähetystapaa, jossa on seurantanumero. Pyydämme palauttamaan tuotteen meille hyvässä kunnossa. Jos sinulla on palautuksia koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse info@sanojtape.com tai puhelimitse 0708-652727