Jobba hos oss

Account Manager Sanoj Tape Sweden AB

Sanoj Tape Sweden AB grundades under 2016 med ambitionen skapa och erbjuda ett brett sortiment av självhäftande produkter till konsument och återförsäljare. Våra produkter omfattas av dubbel- och enkelhäftande tejper, maskeringstejp, reparationstejper och tätningslister. Med en stark närvaro online har vi idag över 10,000 leveranser per månad till slutkunder runt om i Europa.

Account Manager

Huvudsakliga Arbetsuppgifter

  • Skapa nya försäljningskanaler till återförsäljare och större strategiska direktkunder
  • Utveckla företagets affärer till befintliga och nya kunder
  • Förhandla priser, sortiment, erbjudanden samt avtalsvillkor
  • Genomföra marknadsaktiviteter
  • Genomföra och skapa nykundsbearbetning

Arbetet omfattas av en mycket flexibel roll där vi söker en Account Manager som brinner för nykundsbearbetning med stor frihet i genomförandet. Jobbet präglas av stor flexibilitet där du får stora friheter att bygga upp nya kund- och försäljningskanaler.

Vem vi söker

Vi söker dig som brinner för försäljning med dokumenterad säljerfarenhet, gärna inom byggmaterial alt inom liknande bransch. Du är van att jobba mot återförsäljare och skapa nya kundrelationer.

Du har avslutat gymnasieutbildning och med fördel även eftergymnasial utbildning eller motsvarande. Du är van att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen är du en driven och resultatinriktad person som gillar försäljning och skapa långsiktiga affärsrelationer. Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och positiv drivkraft. Du trivs med att jobba självständigt och är van att sätta upp strategiska affärsmål och jobba efter dessa på ett strukturerat sätt. 

Placeringsort är flexibelt men försäljningskontoret finns på Grev Turegatan i centrala Stockholm samt lager och distribution i Karlskrona. 

Du ansöker genom att skicka ditt CV samt personligt brev till jobb@sanojtape.com. Vi arbetar med löpande urval till tjänsten så vi ber dig ansöka snarast.